Kontakt Byggservice Nord

Byggservice Nord AS

    Finnfjord Havn,

      9300 FINNSNES

   97196812

  oystein@byggservicenord.no

Optimal kvalitet og logistikk

Forutsetningen for at et prosjekt skal oppnå optimal kvalitet og kostnadskontroll, er god kommunikasjon mellom leverandør og kunde en nødvendighet.


Byggservice Nord AS har gode kunnskaper både når det gjelder de produktene vi selger, samt logistikken rundt levering og montering. Dette gjelder både små og store prosjekter. Ved henvendelse til oss vil vi hjelpe Dem som kunde, med valg av riktig produkt ut i fra de byggetekniske realiteter. Noe en må ta hensyn til når en velger parkett, og vil være en forutsetning for at kunden skal ha 30 - års garanti på produktet.

Når det gjelder parkett må man ta hensyn til en rekke ting. Herunder om det er undervarme, betongunderlag og fuktighet, etc. Kort sagt, at alle forutsetninger tilfredsstiller for at resultatet blir slik en forventer. Her er en rekke "feller" en kan gå i. Vi er fagfolk på dette området, og selger ikke bare en pakke parkett, men et totalt konsept for et godt resultat og en tilfreds kunde.

Når vi monterer parketten, noe vi veldig ofte gjør, stiller vi krav til at alle slike eventualiteter er på plass før vi starter å montere gulvet.

Ta gjerne kontakt med oss når det gjelder alle våre produkter!
Det finnes ikke dumme spørsmål, bare dumme svar.

Send en melding

Fyll inn skjema så tar vi kontakt med deg så snart som mulig.